Welkom op de website van Verkeersschool Lansingerland

Welkom bij Verkeersschool Lansingerland, geen grote onpersoonlijke organisatie maar een ouderwets klein familie bedrijf. U bent hier aan het goede adres om de verplichte nascholing te gaan volgen de zogenaamde code 95. Flexibiliteit staat bij ons bovenaan, we weten hoe het werkt in de logistieke dienstverlening door eigen ervaring! Verkeersschool Lansingerland heeft ervaren en goed opgeleide instructeurs die ook steeds weer ieder jaar zelf een deel van de verplichte nascholing volgen om helemaal bij te blijven met betrekking tot wetten, regelgeving en de beste manier om les te geven. De instructeurs kunnen op alle merken vrachtwagens de gewenste instructie geven.

De grootste kosten besparing op het gebied van nascholing haalt Verkeersschool Lansingerland door het verzorgen van de nascholing bij u op het bedrijf dit betekend ook dat de praktijk met uw eigen voertuigen gebeurd. Dit betekend concreet dat wij het praktische gedeelte van de verplichte nascholing met het voertuig doen waar de chauffeur normaal gesproken zijn werk mee doet. Het een en ander kan dus veel efficiƫnter ingepland worden wanneer er gekozen wordt voor een opgeknipte HNR cursus voor het praktijk gedeelte van de nascholing, eerst klassikaal de theorie en daarna de praktijk. Dit heeft als groot voordeel dat de chauffeurs die op de praktijkdag gewoon hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en of beginnen met de training dan wel tussendoor de 3 uur uit geroosterd kunnen worden vervolgens praktijk kunnen volgen en daarna weer verder met de werkzaamheden.

Deze aanpak leidt tot een enorme kosten besparing, denk alleen maar aan het reizen van uw werknemers naar een eventuele les locatie. De ervaren instructeurs van Verkeersschool Lansingerland hebben zelf ruime ervaring op verschillende samenstellen van voertuigen zodat we een leerzame, leuke, op het lijf geschreven en interessante cursus voor u en uw chauffeurs kunnen verzorgen.