Code 95

Geconditioneerd vervoer

Code 95

We weten tegenwoordig allemaal wel wat het een en ander inhoudt en hebben ons ook allemaal voorgenomen om het een en ander nu wel zo op te gaan pakken dat onze chauffeurs er daadwerkelijk ook iets aan hebben en niet alleen maar “verplicht” een kunstje te laten doen om de punten maar binnen te halen.

Verkeersschool Lansingerland denkt hier net zo over, niet maar even snel een cursus regelen met een instructeur die eigenlijk niet eens  weet wat het daadwerkelijke chauffeurs vak eigenlijk inhoudt maar ervaren mensen met de juiste scholing en benodigde papieren en die zelf ook achter het stuur gezeten hebben en weten waar de chauffeur tegenaan loopt op zijn werkdag. Wij zijn er van overtuigd dat de nascholing meerdere kanten tegelijk op moet en kan werken hiermee bedoelen wij in de richting van het bedrijf -> de chauffeur -> het milieu. Het moet een win win situatie worden voor iedereen, een op het lijf geschreven plan wat als een rode draad door het gehele bedrijf loopt.

De werkwijze van Verkeersschool Lansingerland is als volgt;

 • Inventariseren wat er leeft bij de opdrachtgever, dus gewoon praten met alle lagen binnen het bedrijf.
 • Hoe is de eerste reeks nascholing gegaan, wat is er goed gegaan – wat kan anders?
 • Wat zijn de geluiden van de directie – planning – chauffeurs – werkplaats – ict?
 • Waar is er behoefte aan, wat leeft er in het bedrijf?
 • Wat zeker niet, wat zeker wel?
 • Hoe kan het beste de praktijkdag en of de chauffeurs dag ingevuld worden?

Na deze inventarisatie maken we een plan van aanpak, hoe het daadwerkelijk eruit moet gaan zien en over welk tijdsbestek en binnen welk budget het een en ander ingevuld kan worden.

De praktijk en theorie trainingen gebeuren bij u op het bedrijf met de voertuigen van het bedrijf, wij beschikken over moderne apparatuur en hebben alles bij ons van pylonen tot beamer om de presentatie of praktijk cursus mee te geven. Deze aanpak leidt tot een enorme organisatie en kostenbesparing voor u immers wij zitten binnen bij u en hoeven geen dure locatie te huren en of catering te laten komen, vanzelfsprekend kunnen wij dit eventueel voor u organiseren.

Verkeersschool Lansingerland bied flexibiliteit en hier verstaan wij onder meer mee dat wanneer er een chauffeur die ingedeeld staat voor een cursus bijvoorbeeld aan zijn uren zit onderweg, de boot of de trein niet gehaald heeft maar wel al opgegeven is bij het CCV om dan te ruilen voor iemand die dan eventueel wel beschikbaar is. We bedoelen hiermee dat we een cursus dag gepland hebben en de planner ziet dat het niet gaat passen met een chauffeur deze neemt even contact met ons middels mail/app/telefonisch om een mutatie door te geven die wij dan kunnen doorvoeren en de geboekte plaatsen weer kunnen aanvullen met een andere kandidaat van het bedrijf. Hier kunnen we heldere afspraken met elkaar over maken, bijvoorbeeld wat is de uiterste tijd om te muteren en op te lossen. Zelf denken we dat een mail/app/telefoongesprek zo gemaakt is, we zeggen niet dat er gebeld hoeft te worden midden in de nacht door de eventuele avond c.q. nachtplanner van uw bedrijf maar een mail kan je gewoon sturen voor uiterlijk 20:00 gelijk met de gegevens van de nieuwe kandidaat die wij dan weer  de dag voor de cursus verwerkt hebben op de nieuwe presentielijst van de  cursus dag.

  Uw naam

  Uw e-mail

  Ik wil graag informatie over de mogelijkheden m.b.t. Code 95.

  Uw bericht